Néhány visszajelzés az első képzésről

Kedves Szervezők!

Én köszönöm, hogy ott lehettem az előadáson, köszönöm, hogy ezt lehetővé tettétek nekem és a többi jelenlévőnek! Megrázó és  tanulságos 3 óra volt, ami számomra biztosan segítség lesz ahhoz, hogy tudatosabb szülő és egyáltalán tudatosabb felnőtt legyek a jövőben.
Tervezem, hogy a hallottakból, látottakból, a nálatok született érzéseimből, következtetéseimből  posztot írok a helyi szülők Fb csoportjának, de azt hiszem el fogom az írást juttatni minden felnőtt barátomnak, remélve, ha nem dugjuk a homokba a fejünket, minél több esetben megakadályozhatjuk az áldozattá válást, vagy legalább segíthetünk az áldozatnak mielőbb túlélővé lenni. Talán ha elég embert meg tudok döbbenteni, ha valahogy át tudom adni a tegnapi nap rám gyakorolt hatását, jelentkezem nálatok egy (két, három) előadás megszervezésére is...

Az volt az egyetlen negatívum, ami bennem maradt, hogy nagyon-nagyon kevés volt a három óra, én legszívesebben az egész napot Veletek töltöttem volna (vagy még több időt...) annyi minden kavarog még most is bennem a filmmel, a többiek észrevételeivel kapcsolatban... 

További jó munkát kívánok!

GY-S Dóra
---------------------------------------------
Kedves Szervezők!

Nehezen szakítottam időt erre a programra, de olyan nagy volt bennem a kíváncsiság, vajon tényleg tudtok-e mutatni olyan utat, ami kivezethet bennünket ebből a rémísztő sötétségből, ami a témát körülveszi.
És igen, tudtatok mutatni. Tetszett a szerény hozzáállásotok, hogy tudjátok nem 2 nap alatt fog minden megváltozni és felvállaljátok, hogy 10-15 emberenként haladtok előre, így személyes találkozással, de fáradhatatlanul és mindig 10-15 emberrel tovább.
Remélem el tudom én is jutattni a programot idővel a magam 10-15 emberéhez.

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány vezetője vagyok, szeretném, ha  a program eljutna Esztergomba is. Ugyanakkor mivel az Otthon Segítünk Alapítványnak szerte az országban vannak szervezetei, a helyi vezetőknek is hasznos lenne a program.

Üdvözlettel:
Lukács Anikó
Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány