Nőképek kisebbségben - Bemutatkozik a programunk Szlovákiában


A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala mellett működő Női és Gyermek-esélyegyenlőségi Bizottság, a Phoenix Polgári Társulás és a Genderkutató Központ 2014 november 21-22-én második alkalommal rendezi meg azt a konferenciát, amely a szlovákiai magyar nők és gyermekek helyzetével kíván foglalkozni. 

A szervezők szeretettel várják mindazokat, akik a nők és a gyermekek társadalmi helyzetéről, és e helyzet szociológiai és kulturális (művészi, történelmi, irodalmi, nyelvészeti stb.) vetületének aspektusairól szeretnének beszélgetni, és azokat is, akik hallgatóként vagy aktív résztvevőként szívesen bekapcsolódnának a konferencia, és ehhez kapcsolódóan a szervezetek munkájába.

Nagy öröm számunkra, hogy a rendezvény "open space" konferencia részében lehetőséget kaptunk arra, hogy bemutassuk "7 lépésben a megelőzésért" programunkat az érdeklődőknek. 

A konferenciáról további részleteket itt olvashattok:

Nőképek Kisebbségben

Itt tartunk most... Teendők a tréning után

Múlt héten pénteken visszautaztak vendégink Izlandra, illetve az Egyesült Államokba.

Az elmúlt napokban megjelent újságcikkek (Hír24Index/divany.hu/poronty) hatására, már nagyon sok jelentkezés érkezett hozzánk.

Köszönjük a bizalmat!

Most igyekszünk minden levelet megválaszolni, készül a jelentkezési lap, feltesszük a képzés során készített fotókat, illetve a trénerek bemutatkozását a blogunkra.

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Addig is, íme egy videó, ízelítőül: